Evacuatie matras ResQmat oranje – snelle evacuatie

413.22 Excl. btw

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Evacuatie matras

Ontdek het evacuatie matras, uw betrouwbare metgezel voor noodsituaties. Dit draagbare hulpmiddel biedt een snelle en veilige manier om personen met beperkte mobiliteit te evacueren bij brand, natuurrampen of andere noodsituaties.

Dit evacuatie matras van ResQmat is speciaal ontworpen als een mobiel evacuatie middel voor mensen die slecht te been zijn of beperkte mobiliteit hebben.

Waarom is de ResQmat een goed evacuatiemiddel?
De ResQmat zorgt voor een snelle en veilige mobiele evacuatie van mensen met een beperkte mobiliteit of bedlegerige mensen. Het wordt wereldwijd gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Het bezitten van een evacuatiematras is geschikt voor:

  1. Openbare Gebouwen: Evacuatiematten zijn van cruciaal belang in openbare gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, en luchthavens om te voldoen aan de veiligheidsnormen en om te zorgen voor de evacuatie van alle aanwezigen in noodsituaties.
  2. Werkplekken: Bedrijven en organisaties moeten ervoor zorgen dat ze voorbereid zijn op noodsituaties en dat werknemers met beperkte mobiliteit in staat zijn om veilig te evacueren.
  3. Zorginstellingen: Verpleeghuizen, revalidatiecentra en andere zorginstellingen moeten evacuatiemiddelen beschikbaar hebben om de veiligheid van hun bewoners te waarborgen.
  4. Appartementencomplexen: Evacuatiematten kunnen in appartementsgebouwen worden gebruikt om bewoners met beperkte mobiliteit te ondersteunen bij evacuatie.
  5. Particulieren: Mensen met familieleden die beperkte mobiliteit hebben, kunnen ook overwegen om een evacuatiematras te bezitten voor thuisgebruik in noodsituaties.

Kortom, evacuatiematten zijn geschikt voor een breed scala van locaties en situaties waar mensen met beperkte mobiliteit aanwezig kunnen zijn en waar veiligheid en evacuatie van vitaal belang zijn.

Eigenschappen van de ResQmat

Verpakt: 51 cm x 51 cm x 22 cm
Uitgerold: 225 cm x 48 cm met twee zijvleugels 41 cm
Gevuld: 3 cm dik
Gewicht: 4 kg
Veiligheidgetest: 160 kg
Veilige werklast: 120 kg (twee mensen)
Polypropyleen top: geel nylon