tel:06-48155285

Cursus AED basis

Onderzoek heeft uitgewezen dat als er binnen 6 minuten na een circulatiestilstand gedefibrilleerd wordt (door middel van een stroomstoot het normale hartritme terughalen), de slagingskans circa zeventig procent is. De automatische externe defibrillator (AED) is een speciaal ontwikkelde ‘elektronische hulpverlener’ die hartritmestoornissen herkent en vervolgens de juiste aanwijzingen geeft. Een medewerker in uw organisatie die met de AED om kan gaan kan op deze manier een belangrijke rol vervullen, mocht een werknemer, of bezoeker een hartstilstand krijgen.

Training AED

Het doel van deze cursus is binnen de Eerste Hulp/BHV organisatie van uw bedrijf de AED te integreren. De cursus is bestemd voor gediplomeerde BHV/EHBO’ers met een geldig reanimatiediploma.

De cursus ‘Gebruik AED’ bestaat uit de competentietoets reanimatie en de les in het gebruik van de AED. De cursus en examen staan onder leiding van een door de Nederlandse Reanimatieraad erkende docent.

In een dagdeel (5 uur) leren uw deelnemers, volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad om te gaan met de Automatische Externe Defibrillator. Bij goed gevolg ontvangen de deelnemers het Certificaat Bediener AED van het NIBHV of Nederlandse Reanimatieraad.

Aantal deelnemers incompany is minimaal 6 en maximaal 12 personen.

Offerte aanvragen

14 + 10 =

*=verplicht